A. DEN DEKKER & ZN.
Terug naar het overzicht

SMARTSTEER IS DE NIEUWE WERKTUIGENBESTURING VOOR AG LEADER GPS

Op woensdag 19 april jl.  demonstreerde Ag Leader importeur, Homburg Holland in Dinteloord de nieuwe SmartSTEER werktuigbesturing op de plantcombinatie van Fa. Hack Dinteloord.  Met SmartSTEER wordt behalve de trekker, ook de pootmachine exact over de rijen gestuurd. Uniek aan SmartSTEER is dat het systeem ook op de kopakker (bij uitdraaien en insteken) automatisch spoorvolgend is.

Het systeem kan als extra bij het achteruitrijden, de machine automatisch recht achter de trekker houden en daarbij manueel sturen tot een minimum beperken. SmartSTEER kiest dus automatisch de juiste modus en de chauffeur wordt hierdoor maximaal ontlast. Bediening en weergave gaat via het Ag Leader of Hardi ISOBUS scherm. 

SmartSTEER is geschikt voor alle Ag Leader RTK systemen en is compatible met wiel-, dissel-, sideshift- en schijfkouter besturing. Via het Ag Leader GPS scherm worden dus zowel trekker als machine bestuurd.

Tevens is het met hetzelfde Ag Leader  scherm mogelijk om de pootmachine of andere producten (meststoffen) aan te sturen qua dosering en in/uitschakeling. Ook aansturen van ISOBUS pootmachines en/of ISOBUS front tanks wordt ondersteund. De pootafstand of dosering kan naar keuze handmatig of via taakkaart gekozen worden.

SmartSTEER werktuigbesturing:

Screenshot 1

 Screenshot 2

Screenshot 3

 

SmartLEVEL Kilverbesturing:

Screenshot 4

Screenshot 5

Voor de folder van AgLeader SmartSTEER klik hier.

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Wij leveren onder andere:

deutz fahr no paddinggrimmedzoprapersagleadertheyregod