A. DEN DEKKER & ZN.
Terug naar het overzicht

Beste Landbouwmechanisatiebedrijf 2015

A. den Dekker & Zn in Werkendam, Landbouwmechanisatiebedrijf De Bruin Bodegraven in Bodegraven en Wout Hogervorst in Noordwijkerhout. Deze drie landbouwmechanisatiebedrijven zijn door een onafhankelijke jury uitgeroepen tot de drie finalisten van de verkiezing Beste LMB 2015.

Na een analyse van onder meer de financiële resultaten en vooruitzichten, de missie en visie van de bedrijven, hun bedrijfsvoering en personeelsbeleid kwam een vijfkoppige jury tot de conclusie dat deze drie bedrijven de beste van de tien genomineerden zijn. De jury van de verkiezing Beste LMB bestaat dit jaar uit Ansjeliek Coolbergen (PTC+), Dirk de Heer (LTO-Noord), Theo Vulink (Fedecom), Gertjan Zevenbergen (LandbouwMechanisatie) en voorzitter Jan Maris (oud-directeur CUMELA).

Groen Techniek Holland

Een van de drie finalisten mag zich in september het Beste LMB van Nederland noemen en de winnaar van 2014, Abemec Sevenum, opvolgen. Voor dat het zover is zal de jury de drie bedrijven bezoeken. De winnaar wordt aan het einde van de tweede dag van de vakbeurs GroenTechniek Holland op 9 september 2015 in Biddinghuizen bekend gemaakt. Tijdens dit gratis toegankelijke evenement zijn alle vertegenwoordigers van landbouwmechanisatiebedrijven, fabrikanten en importeurs welkom. Oud landbouwminister Henk Bleker is gastspreker.

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Wij leveren onder andere:

deutz fahr no paddinggrimmedzoprapersagleadertheyregod