A. DEN DEKKER & ZN.
Terug naar het overzicht

Demotour 2016: Hardi Twin #nr1 luchtondersteuning

De nieuwe activiteitenbesluit schrijft voor hoe akkerbouwers en loonwerkers per 1 januari 2017 hun spuitwerkzaamheden moeten uitvoeren. Het gehele perceel moet dan worden gespoten met 75% winddriftreducerende doppen of technieken. Twin Force is 75% winddriftreducerend waardoor u alle spuitdoppen kunt (blijven) gebruiken. Kwaliteit van het spuitwerk staat voorop, kies zelf de juiste spuitdop en druk.

Met ruim 30 jaar Twin ervaring, kan Homborg Holland als precisielandbouwspecialist de mogelijkheden en voordelen haarfijn uitleggen. Echter, zíen is gelóven en daarom gaat Homborg Holland in september ‘on tour’. De trekker en veldspuit zijn uitgerust met Ag Leader GPS systeem en gewassensoren. De Hardi Commander is uitgevoerd als 27m, 4500 liter, waardoor compact en eenvoudig, de werking in de praktijk wordt getoond.

U bent van harte uitgenodigd

Wanneer:     Donderdag 15 september 13:00 - 17:00 uur
Waar:            Van De Pluijm, Keizer Napoleonweg 10, Hank

Wat zijn de voordelen van Twin Force?

  1. Het Twin Froce spuitsysteem is 75% winddriftreducerend en praktijdresultaten laten een capaciteitsstijging zien van bijna 100%;
  2. De hoeveelheid water wordt verminderd tot de helft van de gebruikelijke hoeveelheid;
  3. De vultijd reduceert en transport verminderd;
  4. De rijsnelheid wordt door het gebruik van luchtondersteuning met 50% verhoogd en er zijn meer beschikbare spuituren;
  5. Uiteindelijk wordt 5% tot 30% besparing op spuitmiddel gegarandeerd.

Ag Leader - OptRx

optrxDe Ag Leader OptRx gewassensoren zijn op de Hardi Twin Force opgebouwd en kijken met u mee om het maximale uit uw gewas te halen. De sensoren meten de Vegetatie Index van het gewas en geven op basis daarvan direct een inzicht in de actuele staat van uw gewas.

De OptRx sensor kan direct tijdens het scannen de waarneming omzetten in een variabele dosering van uw kostbare meststoffen en/of chemicaliën. Hierdoor wordt uw opbrengst zo groot mogelijk en u zult tevens concreet kosten besparen.

Ag Leader - Paradyme RTK systeem

paradymeDe trekker zal uitgerust zijn met RTK stuurautomaat. Hierdoor kunt u zich meer concentreren op de spuit en het gewas. In de trekker bevindt zich het nieuwe type InCommand 1200/HC9600 scherm voor zowel bediening als sectieschakeling van de spuit.

Lees hier het originele Persbericht.pdf

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Wij leveren onder andere:

deutz fahr no paddinggrimmedzoprapersagleadertheyregod