A. DEN DEKKER & ZN.
Terug naar het overzicht

Wij nodigen u uit om op 19 augustus kennis te maken met de nieuwste producten van DEUTZ-FAHR bij ons op het bedrijf. De roadshow komt deze dag langs met tractoren uit de volgende series:

  • 5 D Keyline de compacte trekker met een vermogen van 65 tot 97 pk, multifunctioneel inzetbaar op het boerenbedrijf, op het erf of voor lichte werkzaamheden in het veld. Aanwezig is de zwaarste trekker uit de serie de 5100 D Keyline.
  • 5 DS ttv smalspoortrekker met traploze transmissie, verkrijgbaar van 83 tot 107 pk, 3 en 4 cilinder modellen. De trekker voor fruittelers, waterschappen, gemeentes etc. Uitblinkend in techniek en ergonomie door zijn vlakke vloer en armleuningbediening.
  • 5110 G, vermogen van 75 tot 116 pk, een multifunctionele trekker voor het agrarische bedrijf geschikt voor werkzaamheden met de voorlader of het zwaardere werk in het veld. Trekker is voorzien van een STOLL voorlader welke zich met het vrijzichtdak ontpopt tot een ware laadmeester.
  • Agrotron 6140 TTV, 130 pk nominaal en met boost max 143 pk. De trekker voor het middelgrote landbouwbedrijf, inzetbaar voor het zware grondwerk als ook voor de gewasverpleging en met zijn traploze transmissie ideaal geschikt voor oogstwerkzaamheden waar de snelheid er toe doet.
  • Agrotron 6155.4 RCshift actietrekker, de trekker met de zelfdenkende 6-traps powershift-transmissie neemt u werk uit handen bij het schakelen in het veld als ook op de weg. De compacte 4-cilinder met 149 pk en zelfs 156 pk max. en daarmee geschikt voor meest voorkomende werkzaamheden op het grotere boerenbedrijf. Met de Maxivision cabine is het comfortabel werken.
  • Agrotron 6215 TTV actietrekker, de grootste uit de 6-serie met een vermogen nominaal van 201 pk en met boost zelfs 226 pk. Deze trekker uitgerust met GPS, iMonitor en Isobus is het summum voor de veelvragende akkerbouwer en loonwerker. Wendakkermanagement, sectiecontrole, en flow-rate control zijn een features die met deze trekker worden meegeleverd. Trekker is in samenwerking met de firma Landkracht speciaal uitgerust met een luchtdrukwisselsysteem van het merk Terra Care.
  • Agrotron 7250 TTV Black Warrior, een stoere verschijning met een maximum vermogen van 246 pk. De speciale zwartgekleurde trekker - die overigens ook verkrijgbaar is in de 6 serie - is voorzien van speciale Warrior items Naast de uiterlijke schoonheid valt deze trekker ook op in zijn prestaties op het grote akkerbouwbedrijf en loonbedrijf.
  • Agrotron 9340 TTV, uitmuntende dimensie, kracht en schoonheid gecombineerd met functionaliteit. Met een maximum vermogen van 336 pk geen klus te zwaar, met een enorm hefvermogen en een Maxivision cabine die de ergonomie biedt voor een onvermoeibare werkdag.

 

 

Poster roadshow

Al deze tractoren zijn bij ons aanwezig als de roadshow voorbij komt. Onder het mom van “drive it to believe it” willen wij u graag tekst en uitleg geven over de producten en u tevens in de gelegenheid stellen dit in de praktijk te toetsen.

In de karavaan van tractoren is er ook een merchandise wagen aanwezig waarin u de laatste DEUTZ-FAHR mode kunt aantreffen. Tijdens de dag kan een ieder meedingen naar een prijs t.w.v. € 100,00 door een krachtprestatie af te leggen. Van alle winnaars over alle roadshow dagen in de Benelux zal er 1 de kans krijgen om voor een half jaar lang gratis een 6-serie afgestemd op zijn of haar bedrijf* te mogen uitproberen.

*Een geregistreerd agrarisch bedrijf, verdere condities bekend bij dealer.

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Wij leveren onder andere:

deutz fahr no paddinggrimmedzoprapersagleadertheyregod