A. DEN DEKKER & ZN.
Terug naar het overzicht

Na het door Koninklijke Metaalunie georganiseerde DI(Duurzame Inzetbaarheid)-programma is in gezamenlijk overleg besloten het geleerde verder in de praktijk te brengen en een volgende stap te zetten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid bij A. Den Dekker & ZN BV, middels een project gericht op concrete DI-thema's , mede mogelijk gemaakt door een bij het Europees Sociaal Fonds aangevraagde en verleende subsidie.

 "Een bedrijf dat landbouwmechanisatie, metaalbewerking en machinebouw onder één dak herbergt. Dát is familiebedrijf A den Dekker & ZN. in Werkendam. Om onze klanten blijvend te kunnen voorzien van alle mogelijke services, zoals de in- en verkoop alsmede productie van machines, onderhoud, reparaties en leveringen van onderdelen krijgt de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers de aandacht die het verdient. Onze klanten optimaal terzijde staan, met een enthousiast en deskundig team, nu en in de toekomst. Dit vraagt om een stimulerende omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ambitie en ondernemerschap. Elkaar scherp houden op dit vlak lokt eigenaarschap en samenwerking uit en draagt bij aan onze leercultuur.”

Duurzame inzetbaarheid draagt bij aan het wendbaar maken van de organisatie voor de toekomst. Nu nadenken over wat er op je afkomt en waar je als organisatie naartoe wilt. Bepaal de richting (missie en visie) en hoe deze te realiseren (strategie). Hierbij zijn een eigen visie en beleid ten aanzien van inzetbaarheid nodig. Duurzaam inzetbaarheidsbeleid vraagt van iedereen in uw organisatie een andere manier van denken en doen. Open communicatie, elkaar aanspreken, talenten ontwikkelen, zelfregie, goed werkgever- en werknemerschap. Het is vaak een cultuuromslag, en tevens een kans om zaken bespreekbaar te maken en concreet aan te pakken. Verder professionaliseren, optimaliseren en standaardiseren.

esf logo uitgebreid

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Wij leveren onder andere:

deutz fahr no paddinggrimmedzoprapersagleadertheyregod