A. DEN DEKKER & ZN.
Terug naar het overzicht

DualTrac is het nieuwe dubbel antenne RTK systeem en opvolger van de bekende gepatenteerde ParaDyme en A5 dubbel antenne systemen. DualTrac is in te schakelen bij stilstand en zodra u wegrijdt begint de trekker al te sturen vanaf 80m/u. De introductie van het systeem gaat samen met een unieke aanbieding. Voor meer informatie over deze aanbieding kunt u contact met ons opnemen!

Nauwkeurigheid vanaf 80m/u
Door het unieke dubbelantenne systeem weet het systeem altijd de positie en richting van de trekker en rijdt daardoor nauwkeuriger dan alle andere systemen op de markt: zowel bij wegrijden vanuit stilstand, maar ook bij het werken met kruipsnelheid. 
Ook heeft het systeem een hogere nauwkeurigheid in het spoor, omdat het scheeftrekken eerder en beter wordt gedetecteerd. U kunt rekenen op de meest perfecte sporen van begin tot eind van uw perceel.

Schermen en Bediening
DualTrac werkt in combinatie met de Ag Leader InCommand schermen voor een eenvoudige bediening met ruime mogelijkheden als ISOBUS, werktuigbesturing en kilveren. Ook het aan de hand van taakkaarten toedienen van b.v. granulaten en/of vloeibare meststoffen tijdens planten of zaaien is mogelijk.

Dualtrac aanbieding

Geschikt voor elk voertuig
DualTrac is geschikt voor vrijwel alle voertuigen met hydraulische besturing door middel van een stuurcylinder. DualTrac is geschikt voor vrijwel alle trekkers met of zonder voorbereiding af fabriek.

Makkelijk in- en uitbouwen
DualTrac is ontwikkeld met als uitgangspunt dat alles eenvoudig en simpel moet zijn. Dat geldt voor de bediening en dat geldt voor de inbouw bij uw machine. Dat maakt het systeem ook zo aantrekkelijk in het gebruik. 
Indien het systeem op meerdere machines gebruikt moet worden, zijn extra installatiesets leverbaar en is er een snelwisselkit voor de gyroscoop/stuurmodule.

Betrouwbaar signaal
DualTrac is gebaseerd op de modernste GPS ontvangers die alle gangbare GPS frequenties kunnen ontvangen. Een modern 2G/3G/4G DualSim modem voor een betrouwbare RTK ontvangst.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de lopende aanbieding!

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Wij leveren onder andere:

deutz fahr no paddinggrimmedzoprapersagleadertheyregod