A. DEN DEKKER & ZN.
Terug naar het overzicht
 

De maaibak met DZ-bandopraper moet natuurlijk ook getransporteerd worden van en naar uw bedrijf en percelen. Hiervoor bieden wij de universele DZ-Trailer aan. De  DZ-Trailer is aan te passen aan elk type maaibak met DZ-bandopraper. Ook voor de verschillende merken/types combine is deze optimaal aan te passen.

DZ Trailer 004

Universele DZ-Trailer

Het pendelend tandemstel onder de DZ-Trailer zorgt voor een rustig gedrag tijdens het transport. Zelf op een hobbelige weg of kavelpad zorgt het tandemstel dat het maaibord rustig en stabiel naar de plaats van bestemming gebracht kan worden. Voor een veilige deelname aan het verkeers is de DZ-Trailer ook voorzien van verlichting. Ook er rekening gehouden met een eventueel kenteken of langzaam verkeer driehoek dat gemonteerd moet worden.

DZ Trailer 005

Pendelend tandemstel

De drietal steunen zijn aan alle zijden te verstellen. Ook de plaatsing op het frame van deze steunen op de DZ-Trailer is instelbaar. Hierdoor is de DZ-Trailer optimaal aan te passen aan het maaibord met DZ-bandopraper, maar ook aan uw combine (Ongeacht welk merk/type). Hiervoor zijn ook de lengte van de trekboom en de hoogte van het trekoog te verstellen. 

DZ Trailer 007

Verlichting

DZ Trailer 009

Instelbare trekboom en trekoog

DZ Trailer 006

Instelbare steun

DZ Trailer 008

Instelbare steun

 

 

Wilt u meer informatie ontvangen?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Ongeldige invoer

Wij leveren onder andere:

deutz fahr no paddinggrimmedzoprapersagleadertheyregod