Nederlands

A. den Dekker & ZN.

Landbouwmechanisatie en machinebouw

Juiste adres

Bij A den Dekker & zn B.V. bent u aan het juiste adres als het gaat om service, onderhoud , machinebouw of reparatie werkzaamheden. Wij beschikken over een ruime werkplaats met een team van deskundige monteurs die daar voor u klaar staan.  Daarnaast hebben we een aparte constructiehal waar we diverse constructieve werkzaamheden uitvoeren. Onze constructie afdeling is vertegenwoordigd door zeer vakbekwame medewerkers die de beschikking hebben over een uitgebreid machinepark. 

24 h service 

Service staat bij ons hoog in het vaandel! 

Tijdens het hoogseisoen zij wij 24h per dag bereikbaar.
Buiten de openingstijden zijn wij bereikbaar via het normale telefoonnummer en wordt u automatisch doorgeschakeld met de servicedienst.

 

Werkplaats uitrusting.

Wij hechten veel waarden aan een win-win situatie als het om reparatie en onderhoud van uw machines gaat, daarom beschikken wij over de meest moderne uitleesapparatuur om u zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen.  We hebben een speciaal trekker keuringsstation waar we door middel van geavanceerde techniek onder andere het vermogen van uw trekker kunnen testen. Hiermee lopen we vooruit op wat er in de toekomst haast verplicht gaat worden. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide aircoservice waar we alle benodigde certificaten voor in huis hebben. 

Wij leveren onder andere

deutz fahr no paddinggrimmedzopraperstheyregod

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.