A. DEN DEKKER & ZN.
Terug naar het overzicht

Deze Deutz-Fahr 5090D Keyline hebben wij recent af mogen leveren aan de klant. 

Of het nu gaat om willekeurig werk op de boerderij, lichte transportwerkzaamheden en werk op de akker, de nieuwe modellen van de serie 5D Keyline zijn ronduit ideaal voor kleine landbouwactiviteiten en deeltijdwerk op de boerderij.

Eenvoudigweg indrukwekkende technologie: De 3-cilinder FARMotion-motoren met geoptimaliseerde cilinderinhoud leveren topprestaties, zuinigheid in het verbruik en uitstekende emissiewaarden, met een motorvermogen van 90 Pk. De trekker is voorzien van een mechanische transmissie met omkeerschakeling en 30+15 versnellingen.

Eenvoudigweg efficiĆ«nt: de maximum snelheid van 40 km/u wordt al bereikt bij 1870 tpm. De 5D Keyline is uitgerust met vierwielaandrijving en remmen op alle 4 de wielen. Vierwielaandrijving en 100% sperdifferentieel worden elektrohydraulisch bediend.

Eenvoudigweg veelzijdig: De hydraulische pomp met een opbrengst van 50 l/min voor drie mechanisch bediende ventielen aan de achterkant, de achterhef met een hefvermogen van maar liefst 3500 kg en de PTO met drie verschillende snelheden.

Eenvoudigweg comfortabele cabine: Met panoramisch zicht rondom, ruime portieren en volstrekt ergonomische bediening. De 5D Keyline is de juiste keuze voor iedereen die eenvoudigweg economisch wenst te werken.

We wensen de klant veel werkplezier met zijn mooie aanwinst.

Keyline 001

Keyline 003

Keyline 002

Keyline 004

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Wij leveren onder andere:

deutz fahr no paddinggrimmedzoprapersagleadertheyregod