Nederlands

A. den Dekker & ZN.

Landbouwmechanisatie en machinebouw

Terug naar het overzicht

 

Bogballe, nauwkeurige strooiers

De Deense machinefabrikant Bogballe is wereldwijd één van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers.

De strooiers van Bogballe blinken uit in hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak.

Kunstmeststrooiers

Bogballe L Line strooiers zijn standaard uitgerust met het exclusieve Trend strooisysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om door het omkeren van de draairichting zowel volvelds als langs perceelsgrenzen en watergangen accuraat te strooien. De bediening is handmatig, hydraulisch of elektrisch (via een calibrator). De strooibreedtes variëren van 10 tot 24 meter en de inhoud van de strooibak van 500 tot ruim 2.050 liter.

Flexibiliteit

Bogballe M Line strooiers bieden de gebruiker optimale flexibiliteit, omdat de capaciteit van de bak aangepast kan worden aan specifieke toepassingen. Standaard zijn deze strooiers voorzien van het Trend strooisysteem. Van deze uitvoeringen varieert de strooibreedte van 12 tot 42 meter en de inhoud van de strooibak van 250 tot 4.050 liter.

Bedieningssysteem

De Calibrator Zurf is de boordcomputer van Bogballe. Wissel via USB informatie eenvoudig uit met de PC. De strooigegevens kunnen per perceel opgeslagen worden. De Calibrator Icon is een intelligente computer voor bediening van strooiers zonder weeginrichting. Deze computer kan worden toegepast op de M3, M2, L2 en L1 strooiers.

Werktuigendragers

Voor het gebruik van een kleine trekker met een grote strooier zijn de werktuigdragers M3-M2-L2 Trail Carriers beschikbaar.

Zand- en zoutstrooiers

Bogballe S Line strooiers zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals het strooien van pekel of grit op wegen of parkeerterreinen maar ook voor het onderhoud van parken, golfbanen, speelvelden, etc.

 

Meer info op http://www.bogballe.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij leveren onder andere

deutz fahr no paddinggrimmedzopraperstheyregod

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.