Nederlands

A. den Dekker & ZN.

Landbouwmechanisatie en machinebouw

Terug naar het overzicht

 

Irrifrance produceerde in 1970 de eerste beregeningshaspel. Vandaag de dag is Irrifrance een begrip op het gebied van beregening in Europa en ver daarbuiten. De Irrifrance beregeningsmachine wordt compleet van chassis tot PE-slang geproduceerd in de fabriek te Paulhan (Frankrijk). Alles wordt geproduceerd door middel van laser- en lasrobottechniek en conform de strengste CE-norm.

Produktie en Distributie 
Door gebruik te maken van de beste materialen en moderne productietechnieken bent u verzekerd van een kwalitatief goede constructie. Irrifrance produceert zelf alle PE-slangen volgens strengste CE- norm. De kwalitatief goede constructie en PE-slang verzekerd een lange levensduur van de Irrifrance beregeningsmachines.

De Irrifrance beregeningshaspel wordt compleet van chassis tot PE-slang geproduceerd in de fabriek te Paulhan. Kenmerkend voor de Irrifrance beregeningsmachine zijn de brede, gesloten drum met een grote diameter, waardoor de slang niet te kort gebogen wordt. De zijwanden ban de drum zijn geperst uit gegalvaniseerde staalplaat voor extra stevigheid. Alles wordt geproduceerd door middel van laser- en lasrobottechniek. 
Irrifrance produceert zelf de PE-slang in eigen fabriek volgens de strengste CE-norm. De computergestuurde machines maken een slang met een constante diameter en wanddikte, waardoor een lange levensduur verzekerd is.

 

 

 

 

 

 

Wij leveren onder andere

deutz fahr no paddinggrimmedzopraperstheyregod

CTA Image

Meer informatie?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een vraag in
Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.